Menu

De meeste standaarden vereisen een goede registratie.

Maak kennis met onze nieuwe registratie tool GQ-data

Lees meer over GQ-data

Maak hier uw gratis GQ-light account aan

On the way to PlanetProof versie 2019

De 2019-versie van On the way to PlanetProof is in maart gepubliceerd op AgriPlace. U kunt de module gebruiken ter voorbereiding van uw audit door online de checklist in te vullen en de benodigde bewijsstukken compleet te maken. In AgriPlace heeft per vraag direct inzage in de bijbehorende criteria en toegang tot de bijbehorende hulpdocumenten en bijlagen. 
De module start met een set voorloopvragen over bijvoorbeeld het teeltsysteem (bedekt/onbedekt, grond/substraat) die vaststellen wat er niet op uw situatie van toepassing is en daarmee worden verborgen. Vervolgens vult u de module steeds per gewas in. Het opnieuw invullen van de vragenlijst wordt vergemakkelijkt doordat AgriPlace uw bewijsstukken en punten op bedrijfsniveau automatisch meeneemt. 

Voedselveiligheid akkerbouw

AgriPlace ondersteunt het Voedsel- en Voederveiligheid Certificaat Akkerbouw (VVAK). Indien u reeds één of meerdere gewassen onder VVAK laat certificeren, kunt u volstaan met invullen van een DAB-module om aan te tonen dat u ook aan de duurzaamheidseisen van het DAB-certifcaat voldoet. 
De module voor het certificaat "Duurzaam Akkerbouw Bedrijf" (DAB) is onderdeel van het VVAK-certifcaat in AgriPlace.

GLOBALG.A.P. 5.1. versie sierteelt

Inmiddels is er een speciale versie voor GlobalG.A.P. v.5.1. Bloemen en Sierteeltgewassen beschikbaar op AgriPlace. Deze versie is ontwikkeld in samenwerking met het DLVge. DLVge biedt hulp en begeleiding bij het certificeringstraject en het samenstellen en invullen van de agriforms en hulpformulieren. 

 

Maak je nog geen gebruik van Agriplace en ben je nieuwsgierig geworden?

maak meteen een proef abonnement aan en ervaar zelf het gemak van Agriplace:

Aanmelden proefabonnement

Vragen?

Onze servicedesk is dagelijks van 8:00 tot 16:30 beschikbaar voor vragen:

085 2240090

Wij zijn gevestigd in het Hortiversum.

Louis Pasteurlaan 6
2719 EE Zoetermeer

Outro Strip

Mauris ante augue, fringilla non accumsan at, imperdiet vel ipsum. Nunc hendrerit, felis nec hendrerit varius, lacus leo euismod mi, a pulvinar sapien libero.