Menu

Nieuwe applicatie GreenlinQdata

Door Gerard Flinterman directeur GreenlinQdata

De huidige technologie veranderen super snel. De mogelijkheden van software en bijbehorende applicaties zijn bijna niet meer bij te houden. De winst van dit soort apps zit hem in het makkelijker maken van activiteiten of op een andere manier waarde toevoegen aan registraties of handelingen.

Zo gebruik ik bijvoorbeeld diverse sport apps waarbij je trainingsprestaties kan bijhouden en verbeteren. Of voor data voor het verkeer, routes en verkeersdrukte.

GreenlinQdata heeft te maken met software die al enige tijd geleden in gebruik is genomen. De registraties volstaan, maar wij willen als bedrijf ook borging van data bieden voor de toekomst. Daarom is de huidige software aan vernieuwing toe, zodat wij als bedrijf diensten kunnen gaan bieden die toekomst bestendig zijn. Ook voor ons geldt stil staan is achteruitgang. Hierom zijn we enige tijd gelden gestart met de ontwikkeling van een nieuwe applicatie voor de teeltregistratie à GQ-data! Deze applicatie is bedoelt om onze bedrijfsbelofte waar te maken: “ GreenlinQdata heeft de ambitie telers te ondersteunen in het verzamelen van data op het primaire bedrijf doormiddel van praktische en slimme softwaretoepassingen.”

Wij willen het voor u als teler/ kweker zo eenvoudig mogelijk maken en zonder al te veel poespas de juiste teeltregistraties verzorgen. Een correcte en slimme uitwisseling van data naar afzetorganisaties, verenigingen, veilingen, certificeerders en retail is daar onderdeel van.
Aan data wordt veel eisen gesteld in de vorm van correctheid en betrouwbaarheid maar ook zeker in de vorm van veiligheid. Het is uw data en u bepaald wat er mee mag gebeuren onder veilige voorwaarde. Machtigingen en veiligheid behorend bij u data kunnen wij beter managen in de nieuwe applicatie GQ-data.
Daarnaast kunnen wij middels de nieuwe software meer extra diensten ontwikkelen die voor uw van toepassing zouden kunnen zijn.

Wat staat er nu concreet te gebeuren?
De nieuwste gebruikers van de GreenlinQdata applicaties maken inmiddels al gebruik van GQ-data. Voor deze gebruikers veranderd er niets. Maakt u gebruik van ons GQ retail-rapport en of GQ milieurapport, dan willen wij u graag kennis laten maken met GQ-data. Hierbij zullen we u, zoals u van ons gewend bent, ondersteunen.
Wij houden alle gebruikers op de hoogte hoe de overgang zal plaats vinden. Bent u nieuwsgierig geworden, lees dan alvast verder op onze website.

Vragen?

Onze servicedesk is dagelijks van 8:00 tot 16:30 beschikbaar voor vragen:

085 2240090

Wij zijn gevestigd in het Hortiversum.

Louis Pasteurlaan 6
2719 EE Zoetermeer

Outro Strip

Mauris ante augue, fringilla non accumsan at, imperdiet vel ipsum. Nunc hendrerit, felis nec hendrerit varius, lacus leo euismod mi, a pulvinar sapien libero.