Visie

Of het nu gaat over tomaten, paprika of komkommer: iedere onderneming wordt gedreven door de trend in de keten van trust naar proof. Dit betekent dat ondernemers in de nabije toekomst in real time alle informatie op het gebied van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, energie, arbeid, lozingsgegevens en teeltplan moeten kunnen ontsluiten. En die toekomst… die begint vandaag.

Bij GreenlinQdata geloven we dat land- en tuinbouwbedrijven hun omgeving steeds meer openheid (gaan) geven over wat ze doen, hoe ze het doen en waarom ze het doen. Afzetorganisaties, klanten, retailers en overheid willen productdata steeds sneller en breder beschikbaar. Consumenten willen ‘praten’ met telers en eisen transparantie. Informatiemanagement wordt strategischer als het gaat over elk kernproces op het land- en tuinbouwbedrijf en heeft een directe impact op het rendement.

GreenlinQdata kent de tuinbouwketen en onze ICT-professionals weten wat er speelt op het tuinbouwbedrijf. We vertalen onze kennis door naar praktische informatiesystemen die gebruikersvriendelijk en innovatief zijn.