Menu

Over GreenlinQdata

GreenlinQdata adviseert, ondersteunt en ontwikkelt nieuwe technische oplossingen voor telers in land en tuinbouw sinds 2014. Dit is wat je over ons moet weten.

Historie

GreenlinQdata is in 2014 ontstaan als voortzetting van een aantal digitale diensten van LTO Groeiservice. GreenlinQdata heeft de ambitie telers te ondersteunen in het verzamelen van data op het primaire bedrijf doormiddel van praktische en slimme softwaretoepassingen. Dit in samenwerking met haar aandeelhouders LTO Bedrijven en VAA. Daarnaast zorgt GreenlinQdata voor een makkelijke uitwisseling van data in de keten.

Betrouwbaarheid en real time
beschikbaarheid van data in de keten

Kosten besparen in de keten
door eenmalige invoer van data

Toekomstgericht

De missie van GreenlinQdata is het ontzorgen van de teler door het bieden van slimme maar makkelijk te bedienen softwareoplossingen voor digitale registraties voor de teelt.

In de huidige land en tuinbouw is dataregistratie en de uitwisseling daarvan van steeds groter belang. Er is behoefte aan een snelle en zorgvuldige uitwisseling van data niet alleen voor verplichte registraties (overheden en handelspartners) maar ook om de bedrijfsvoering te verbeteren.

GreenlinQdata speelt op deze toekomstige behoeftes in met haar verschillende datapakketten zoals GQ-data gewasbescherming, GQ-data basisregistratie maar ook AgriPlace zorgt voor een digitale registratie die bijdragen aan een snelle kennis en data uitwisseling. De nieuwste ontwikkeling; GQ-insight, is een toekomstbestendige manier van werken doordat de applicatie er op gericht is aan te sluiten op de bestaande werkwijzen van klanten. Zo kan data makkelijk worden uitgewisseld zonder van softwareapplicaties te hoeven wisselen.

 

Wat doen wij concreet voor de teler

Als teler bent u verplicht verschillende registraties bij te houden van onder andere het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen en energie gebruik, maar ook voor het behalen van uw certificaten. Naast deze verplichting is het voor uw interne bedrijfsvoering waarschijnlijk erg interessant om te weten wat en wanneer u gebruikt. Met de verschillende applicaties (zie voor meer info “producten”) kunt u deze data digitaal op een veilige manier registreren bij GQ-data. Uw data is overal toegankelijk en u blijft altijd eigenaar over uw data.

Wat betekent dit voor de afnemer

Ons nieuwe dataplatform GQ-insight biedt de mogelijkheid met verschillende toeleveranciers te koppelen zonder dat telers verplicht hoeven te worden allemaal naar eenzelfde registratie over te stappen.  Doordat telers verschillende registraties bijhouden en de afnemer direct toestemming geven om inzicht te krijgen in deze data, is altijd de meest actuele data zoals deze geregistreerd is door de teler zichtbaar.

GreenlinQdata heeft haar kantoor op de 3e etage in het HortiVERSum aan de Louis Pasteurlaan in Zoetermeer.

Contactgegevens

Outro Strip

Mauris ante augue, fringilla non accumsan at, imperdiet vel ipsum. Nunc hendrerit, felis nec hendrerit varius, lacus leo euismod mi, a pulvinar sapien libero.